Behandelingen 

Bij [ideaal] wellness bent u aan het juiste adres voor heerlijke, verfrissende anti-age en herstellende (gezichts)behandelingen met optimale zorg. Ook bruidsmake-up, acné-behandelingen én verschillende soorten massages voor voeten, gezicht of het hele lichaam.

Al de behandelingen worden volledig masserend uitgevoerd, gebruikmakend van het op de natuur geïnspireerde - de kracht van algen - beauty merk algologie ©. Door alle onderdelen van de behandeling masserend uit te voeren zorgt dit voor een betere doorbloeding in de huid, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en ingrediënten dieper in de huid opgenomen kunnen worden. Tevens zorgt de masserende gezichtsbehandeling, voor de ultieme ontspanning.

Oók bezoek ik u thuis

Als u niet in staat bent om mijn salon te bezoeken, dan bied ik u aan om anti-age en herstellende (gezichts)schoonheids- en/of medische pedicure behandelingen bij u thuis te doen.

U ervaart [ ideaal ] wellness thuis!

U bent van harte welkom in mijn salon!

  Angelique Kluit ©
 

 

U kunt mij bereiken op telefoonnummer: 06 - 239 56 482

♦ klik hier voor de behandelkaart ♦

 

 

Behandelingen met de kwaliteitsproducten van algologie zult u absoluut ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht. De behandeling stem ik af op de conditie van uw huid. Omdat de conditie van uw huid niet altijd hetzelfde is, heb ik bij iedere behandeling een brede keuze uit passende kwalitatieve hoogstaande verzorgingsproducten.