Of u nu consument bent of vanuit een zorginstelling of zorgverzekeraar op zoek bent naar een Medisch Pedicure, óók bij u thuis

Ons laagste lichaamsdeel vergeten we nog wel eens. . . terwijl de voeten ons hele gewicht dragen bij elke stap die we zetten. Zélfs drie maal het gewicht bij een rondje hardlopen!

Als u uw voeten gezond wilt houden of van klachten af wilt, kom dan gerust eens bij mij langs voor een pedicure behandeling en ontspannende voetmassage. Ik ben een gediplomeerd medisch pedicure, lid van ProVoet en ingeschreven in ProCert, het KwaliteitsRegistratie voor de Pedicure (KRP).

Over ProVoet

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en heeft ruim 13.000 leden (juni 2016). Ook bevordert ProVoet de kwaliteit van voetverzorging en van het beroep pedicure in Nederland. 

Voor welke voetproblemen kunt u bij mij terecht? En waarom is het belangrijk dat het een ProVoet pedicure is?

Wat doet de Medisch Pedicure

Als pedicure verzorg ik uw nagels en de nagelomgeving, verwijdert overtollig eelt en likdoorns. Ook behandel ik kloven, eeltranden, schimmeldiagnostiek en schimmelnagels, en ingroeiende nagels. Naast het behandelen van voetproblemen is het ook mogelijk om uw voeten te laten verzorgen met een cosmetische behandeling.

Maar omdat ik ook medisch pedicure ben, kan ik naast alle voeten van gezonde personen ook de voeten van personen met risicovoeten behandelen. Ik heb tijdens mijn opleiding mij gespecialiseerd in het uitvoeren van behandelingen aan risicovoeten. Risicovoeten zijn kwetsbare voeten bijvoorbeeld als gevolg van reuma, diabetes, vaataandoeningen, kanker, ouderdom en neurologische aandoeningen. Als uw voeten vallen in de categorie risicovoeten, dan is een regelmatige behandeling belangrijk. Als medisch pedicure werk ik nauw samen met huisarts, verpleegkundige, podotherapeut, fysiotherapeut en orthopedisch schoenmaker. 

► Ik doe ook voetverzorging bij diabetes- en/of reumapatiënten, nagelreparatie, nagelprotheses en ortheses.

Geriatrische voetzorg

Voetproblemen bij ouderen komen vaak voor. Een op de vijf mensen die nog kunnen lopen, heeft pijnklachten aan de voet. Slechts een derde van deze ouderen kan de eigen voeten voldoende verzorgen. Adequate zelfzorg wordt bemoeilijkt door ouderdomsproblemen zoals verminderde lenigheid, afnemend gezichtsvermogen, tremoren (trillingen) en algemene spierzwakte.

De professionele ProVoet Medisch Pedicure 

Als medisch pedicure ben ik aangesloten bij ProVoet, ik ben gediplomeerd en op de hoogte van actuele ontwikkelingen in mijn vak. 

► Ik ben als professioneel medisch pedicure lid van ProVoet en herkenbaar aan het Medisch Pedicure ProVoet logo. Welk logo ik ook op mijn gevel heb.

Hét kwaliteitskeurmerk ProCert

Het doel van ProCert is het inzichtelijk maken van de kwaliteit in de pedicurebranche. Dat wordt bereikt met het  ontwikkelde 'KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP)".

Als medisch pedicure die voldoet aan alle eisen, ben ik geregistreerd in het 'KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP)' en voldoe aan de gestelde kwaliteitsnormen:

  • Het naleven van de door de branche vastgestelde normen betreffende hygiëne, arbo en milieu;
  • Het naleven van de door de branche ontwikkelde evidence based richtlijnen ten aanzien van diabetes mellitus en reumatische aandoeningen;
  • Het behalen van accreditatiepunten door het volgen van bij- en nascholingen.

​Als geregistreerd pedicure beschikt ik over alle benodigde diploma's én verplicht ik mij om bij te scholen. Omdat ik ook graag op de hoogte blijf, doe ik dat dan ook met interesse en véél plezier!

►  Ik sta als medisch pedicure geregistreerd in het 'KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP)

Ter informatie

Op www.kwaliteitsregisterpedicures.nl kunt u door het invoeren van de plaats of postcode van de pedicure zien of de pedicure staat geregistreerd in het 'KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP)'. Ook staat vermeld of er sprake is van een specialisatie en/of de volledige opleiding tot medisch pedicure is gedaan.

Maak gebruik van het gemak van een Medisch Pedicure aan huis

Voor die mensen die mijn salon niet in staat zijn te bezoeken, bied ik hun aan om een medisch pedicure behandeling aan huis te doen. Daarbij doe ik op verzoek ook kleine handelingen aan het gezicht zoals epileren of harsen.

Uw voeten verdienen uw aandacht en verzorging, zij brengen u daar waar u wilt zijn!

U bent van harte welkom in mijn salon!

U kunt mij bellen op telefoonnummer: 06 - 239 56 482

                                               

 

   Angelique Kluit ©

   

Uw voeten, mijn zorg!